Endre/fjerne tiltaksmatrikkel

Du kan endre tiltaksmatrikkelen eller legge til flere tiltaksmatrikler fra prosjektinnstillingene som vist i bildet nedenfor.

Markere flere matrikler: Det er bare å klikke på flere matrikler i kartet (se bilde nedenfor), så vil de bli lagt til på lista over tiltaksmatrikler til høyre. Trykk den blå knappen sett som tiltaksområde for å avslutte.

Endre adresse: Hvis du velger en tiltaksmatrikkel som har flere adresser registrert på seg, vil du få opp en nedtrekksmeny der du kan velge blant adressene, se skjermbildet nedenfor. Den første adressa som er registrert i Matrikkelen vil være valgt i utgangspunktet, du kan endre det ved å åpne nedtrekksmenen.

Fjerne tiltaksmatrikkel: Når du går på Innstillinger->Endre tiltaksmatrikkel vil du få opp dette bildet (det tar litt tid før lista til høyre dukker opp):

For å fjerne en eller flere av tiltaksmatriklene trykker du på krysset til høyre, så trykker du på den blå knappen Sett som prosjektområde. Det må være valgt minst én tiltaksmatrikkel før du trykker på knappen, du kan ikke fjerne alle.